Κωδ. | Ονομασία | Συστατικά | Βάρος/ τεμάχιο | Ποσότητα/ Κιβώτιο | Διαστάσεις κιβωτίου |
1000 |
Τυρόπιτα D Παραδοσιακή |
Σύνθεση: Αλεύρι, νερό, μαλακή - σκληρή μαργαρίνη, αλάτι, ζάχαρη Γέμιση: Τυρί τυρογάλακτος, τρίμμα φέτας, τελεμές, σιμιγδάλι, γάλα, βούτυρο νερό |
130-135 gr |
60 τεμάχια |
400x280x150 mm |
1001 |
Τυρόπιτα Oβάλ Παραδοσιακή |
Σύνθεση: Αλεύρι, νερό, μαλακή - σκληρή μαργαρίνη, αλάτι, ζάχαρη Γέμιση: Τυρί τυρογάλακτος, τρίμμα φέτας, τελεμές, σιμιγδάλι, γάλα, βούτυρο νερό |
190-200 gr |
45 τεμάχια |
400x280x150 mm |
1002 |
Ζαμπόν-Κασέρι Παραδοσιακό |
Σύνθεση: Αλεύρι, νερό, μαλακή - σκληρή μαργαρίνη, αλάτι, ζάχαρη Γέμιση: Ζαμπόν (φέτες), παραδοσιακό κασέρι, τυρί gouda, τυρί regato, τοματοπολτός, σιμιγδάλι, γάλα, βούτυρο, νερό, μπαχαρικά, σάλτσα Tabasco |
225-235 gr |
40 τεμάχια |
400x280x150 mm |
1003 |
Κασερόπιτα Παραδοσιακή |
Σύνθεση: Αλεύρι, νερό, μαλακή - σκληρή μαργαρίνη, αλάτι, ζάχαρη Γέμιση: Παραδοσιακό κασέρι, τυρί gouda, τυρί regato, σιμιγδάλι, γάλα, βούτυρο, νερό |
200-210 gr |
40 τεμάχια |
400x280x150 mm |
1004 |
Λουκανικόπιτα Παραδοσιακή |
Σύνθεση: Αλεύρι, νερό, μαλακή - σκληρή μαργαρίνη, αλάτι, ζάχαρη Γέμιση: Λουκάνικο |
155-165 gr |
40 τεμάχια |
380x280x100 mm |
1005 |
Ατομικό Κρέμα Παραδοσιακό (Μπουγάτσα) |
Σύνθεση: Αλεύρι, νερό, μαλακή - σκληρή μαργαρίνη, αλάτι, ζάχαρη Γέμιση: Γάλα, ζάχαρη, νερό, σιμιγδάλι, βούτυρο |
210-220 gr |
40 τεμάχια |
400x280x150 mm |
1006 |
Τυρόπιτα Τρίγωνη Παραδοσιακή |
Σύνθεση: Αλεύρι, νερό, μαλακή - σκληρή μαργαρίνη, αλάτι, ζάχαρη Γέμιση: Τυρί τυρογάλακτος, τρίμμα φέτας, τελεμές, σιμιγδάλι, γάλα, βούτυρο, νερό |
165-175 gr |
50 τεμάχια |
Κιβώτιο |
1007 |
ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΣΕΡΙ |
Σύνθεση: Αλεύρι, νερό, μαλακή - σκληρή μαργαρίνη, αλάτι, ζάχαρη Γέμιση: Γαλοπούλα, Κασέρι |
220-230 gr. |
40 τεμάχια |
|
1217 |
Σαρίκι τυρί |
Σύνθεση: Αλεύρι, νερό, μαλακή - σκληρή μαργαρίνη, αλάτι, ζάχαρη Γέμιση: Τυρί τυρογάλακτος, τρίμμα φέτας, τελεμές, σιμιγδάλι, γάλα, βούτυρο, νερό |
220-230 gr |
30 τεμάχια |
400x280x150 mm |
1218 |
Σαρίκι κρέμα |
Σύνθεση: Αλεύρι, νερό, μαλακή - σκληρή μαργαρίνη, αλάτι, ζάχαρη Γέμιση: Σιμιγδάλι, βούτυρο, γάλα, ζάχαρη, άμυλο αραβοσίτου, νερό |
220-230 gr |
30 τεμάχια |
400x280x150 mm |