Η κλασική γαλλική συνταγή για αφράτη ζύμη που
λιώνει στο στόμα. Χορταστικά μικρογεύματα σε
τέσσερις λαχταριστές γεύσεις: παρμεζάνα, μπιφτέκι,
κοτόπουλο και λουκάνικο με κρέμα κασεριού.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οδηγίες ψησίματος:

Συντήρηση σε κατάψυξη έως – 18o C μέχρι την ημερομηνία λήξεως

Απόψυξη εκτός ψυγείου ή σε στόφα μέχρι να φουσκώσει

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε 180o C για 15 λεπτά περίπου

Έκθεση εικόνων

View the embedded image gallery online at:
http://tsiouris.gr/el/proionta/zymi-mprios#sigProIdec5e0d3dab
Κωδ. Ονομασία Συστατικά Βάρος/
τεμάχιο
Ποσότητα/
Κιβώτιο
Διαστάσεις
κιβωτίου
1907 Λουκάνικο Διπλό με Κρέμα Τυριών Σύνθεση: Αλεύρι, νερό, μαργαρίνη,αλάτι, ζάχαρη, μαγιά
Γέμιση: Λουκάνικο, κρέμα τυριών, μπαχαρικά
300-310 gr 40 τεμάχια 400x280x150 mm
1908 Παρμεζάνα-Γαλοπούλα Σύνθεση: Αλεύρι, νερό, μαργαρίνη,αλάτι, ζάχαρη, μαγιά
Γέμιση: Φιλέτο γαλοπούλας, παρμεζάνα
280-290 gr 30 τεμάχια 400x280x150 mm
1909 Μπιφτέκι Σύνθεση: Αλεύρι, νερό, μαργαρίνη,αλάτι, ζάχαρη, μαγιά
Γέμιση: Μπιφτέκι, τυρί gouda, σάλτσα,λιναρόσπορος
260-270 gr 30 τεμάχια 400x300x200 mm
1910 Μπριός Κοτόπουλο Σύνθεση: Αλεύρι, νερό, μαργαρίνη,αλάτι, ζάχαρη, μαγιά
Γέμιση: Στήθος κοτόπουλο, άσπρη σάλτσα, μπαχαρικά
260-270 gr 30 τεμάχια 400x300x200 mm

ΑΦΟΙ ΤΣΙΟΥΡΗ Ο.Ε.

Βιομηχανικό Πάρκο
Νεοχωρούδα, Θεσσαλονίκη
ΤΚ. 54500, ΤΘ.108
Τηλ.: 2310 785498
Fax: 2310 784633
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δίκτυο διανομών Αθηνών:

Λ.Μεγαρίδος 115 Τ.Κ. 19300 Ασπρόπυργος
Τηλ.: 210 6460370, 210 6469335
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Δίκτυο διανομών Πελοποννήσου:

Αρήνης 1 , Ζαχάρω Ηλείας
Τηλ.: 26250-34430