Η κλασική γαλλική συνταγή
για τραγανό φύλλο σε
πολλές στρώσεις, με
υπέροχο άρωμα βουτύρου.
Αλμυρές και γλυκές γεύσεις
για κάθε ώρα και γούστο.
Πρόσθετες Πληροφορίες
- Οδηγίες ψησίματος:
Συντήρηση σε κατάψυξη έως – 18°C μέχρι την ημερομηνία λήξεως
Απόψυξη εκτός ψυγείου ή σε στόφα μέχρι να φουσκώσει
Αλείφουμε με αυγό – νερό, αφού πρώτα έχει φουσκώσει το προϊόν
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε 180°C για 20 - 25 λεπτά περίπου