Λαχταριστά ζυμάρια που ανοίγονται στο χέρι και ζουμερή γέμιση από εκλεκτές πρώτες ύλες.
Ιταλικές λιχουδιές, φτιαγμένες με τέχνη, φροντίδα και μεράκι.
Πρόσθετες Πληροφορίες
- Οδηγίες ψησίματος:
Συντήρηση σε κατάψυξη έως – 18°C μέχρι την ημερομηνία λήξεως.
Απόψυξη εκτός ψυγείου ή σε στόφα μέχρι να φουσκώσει.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180°C για 20-22 λεπτά περίπου.
Στα πεϊνιρλί & καλτσόνε μετά το ψήσιμο αλείφουμε προαιρετικά με φρέσκο βούτυρο.
Έκθεση εικόνων
https://tsiouris.gr/el/proionta/proionta-zimis#sigProIdb548bcf922