Αυθεντικές συνταγές παρμένες από την παράδοση της ελληνικής υπαίθρου. Φύλλα χειροποίητα ανοιγμένα με ελαιόλαδο, τριφτά και κρατσανιστά με ξεχωριστή γέμιση από άριστες πρώτες ύλες.
Πρόσθετες Πληροφορίες
- Οδηγίες ψησίματος:
Συντήρηση σε κατάψυξη στους – 18°C μέχρι την ημερομηνία λήξεως
Αφήνουμε να ξεπαγώσει σε θερμοκρασία δωματίου ( ή συντήρηση από το βράδυ σκεπασμένα
Αφού τη βάλουμε στο φούρνο, μετά από 10’ λεπτά, τη κόβουμε όπου είναι ήδη χαραγμένη και την αφήνουμε να ψηθεί
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε 180-200°C για 45 - 50 λεπτά περίπου
Έκθεση εικόνων
https://tsiouris.gr/el/proionta/xwriatikes-pites#sigProId01f6f5fc5a