Η κλασική γαλλική συνταγή για αφράτη ζύμη που
λιώνει στο στόμα. Χορταστικά μικρογεύματα σε
τέσσερις λαχταριστές γεύσεις: παρμεζάνα, μπιφτέκι,
κοτόπουλο και λουκάνικο με κρέμα κασεριού.
Πρόσθετες Πληροφορίες
- Οδηγίες ψησίματος:
Συντήρηση σε κατάψυξη έως – 18°C μέχρι την ημερομηνία λήξεως
Απόψυξη εκτός ψυγείου ή σε στόφα μέχρι να φουσκώσει
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε 180°C για 23 - 25 λεπτά περίπου
Έκθεση εικόνων
https://tsiouris.gr/el/proionta/zymi-mprios#sigProIdec5e0d3dab