Επιλογές που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα και προκαλούν γευστική αναστάτωση.
Ολόφρεσκα υλικά τυλιγμένα σε πλούσια χειροποίητη, αφράτη ζύμη με γεύση και άρωμα Μεσογείου.
Πρόσθετες Πληροφορίες
- Οδηγίες ψησίματος:
Συντήρηση σε κατάψυξη έως – 18°C μέχρι την ημερομηνία λήξεως
Απόψυξη εκτός ψυγείου ή σε στόφα μέχρι να φουσκώσει
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180°C για 20 λεπτά περίπου
Στη Τσιγγάνα και στο Μεσογειακό Μαντηλάκι, αλείφουμε με αυγό
Έκθεση εικόνων
https://tsiouris.gr/el/proionta/diafora#sigProId7b5ef3ec26