Η αυθεντική παραδοσιακή Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης!
Χειροποίητο, τραγανό φύλλο ανοιγμένο στον αέρα με τη μοναδικότητα της Θεσσαλονικιώτικης τεχνικής. Αρωματική γέμιση από επιλεγμένα υλικά όπως φρέσκο γάλα, φέτα, κιμά και σπάνακι.
Πρόσθετες Πληροφορίες
- Οδηγίες ψησίματος:
Συντήρηση σε κατάψυξη στους – 18°C μέχρι την ημερομηνία λήξεως
Αφήνουμε να ξεπαγώσει σε θερμοκρασία δωματίου
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 25 λεπτά περίπου
Προσοχή: ΣΤΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ
ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΙΕΡΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΟΨΗ